Kennismaking

De koffie staat voor je klaar

Wil je een bijdrage leveren aan de energietransitie? Zoek je werk vol energie? Dat kunnen wij jou bieden. Maak kennis met ons en hoor meer over de energietransitie en het werk van EDSN. Wij maken graag ook kennis met jou. Dat doen we graag onder het genot van een kopje koffie (thee of iets anders mag ook ;)). Neem contact met ons op en dan plant een van onze recruiters wat in!

Saskia

Algemene informatie

Bij EDSN staan we altijd open voor suggesties, dus ook van jou. De energiemarkt verandert. Met de komst van de nieuwe Energiewet (verwachting 2025) wordt de energiemarkt opengesteld voor andere nieuwe toetreders die op basis van data nieuwe diensten voor hun eindklant kunnen aanbieden. Om de markt en de ontwikkelingen continu optimaal te faciliteren, moet EDSN hierop snel kunnen inspelen. Daarom bouwen wij aan de ontwikkeling van een wendbaar en toekomstbestendig IT-landschap, verdere digitalisering van marktprocessen en nieuwe dataservices voor het delen van data.

We doen dit voor de markt, marktpartijen, nieuwe partijen en eindklanten die hierin steeds meer centraal komen te staan. Dit alles binnen wet- en regelgeving en privacy- en securityregels. Voor al deze partijen maken wij het mogelijk om in te spelen op veranderende behoeftes. Hiermee geven wij de energietransitie en verduurzaming van Nederland ruim baan. Daar profiteert iedereen van.

Kennismaken? Laat je gegevens achter.

Heb je een vraag? Onze recruiter Saskia helpt je graag

06 – 82183774
saskia
Element/Brand item/Energiestroom Copy
Element/Brand item/Energiestroom Copy 2