Sollicitatieproces

We maken graag kennis met je! Spreken we je snel?

Jouw sollicitatie krijgt bij EDSN alle aandacht. We verdiepen ons in je motivatie en CV en of dit overeenkomt met de vacature. Het kan zijn dat we je alvast bellen om telefonisch nader kennis te maken en een helder beeld te krijgen.

Tijd om kennis te maken

Je hebt net ons je cv en motivatie gestuurd via ons systeem. Maar wat gebeurt er daarna? We leggen het je uit. Matchen we? Dan volgen er gesprekken waar we elkaar beter leren kennen. Wat is je motivatie, ambitie en ervaring om bij ons te komen werken? Wat kunnen wij jou bieden? Of wat verwacht jij van ons? Denk daar goed over na. Bekijk ook alvast onze videos, lees onze werkenbij verhalen van onze collega’s.

 

Intakegesprek

Je maakt eerst kennis met een van onze recruiters.

Eerste gesprek

In het gesprek lichten we de inhoud van de functie toe en kijken we of er een “klik” is.

Tweede gesprek

Tijdens dit gesprek ga je nog verder in op de inhoud en de “klik”.

Contract

We bespreken jouw aanbieding en bij overeenstemming gaan we jouw contract maken

01

Solliciteren

Je hebt een vacature gezien die je aanspreekt. Je solliciteert via onze website. Na het uploaden van je CV en motivatie (vinden we leuk, worden we blij van, maar hoeft niet) hoor je zo snel mogelijk van ons.

02

Intakegesprek

We plannen een intakegesprek. Wie ben jij? En met wie spreek je? We vertellen je graag over EDSN, het ontstaan van EDSN, waar we mee bezig zijn en over onze cultuur. En natuurlijk kijken we samen met jou of er een match is.

03

Eerste gesprek

Hebben wij allebei het intakegesprek als positief ervaren? Dan volgt er een eerste gesprek met de directe collega’s. Zij vertellen je meer over de inhoud van de functie en hoe het werken bij EDSN voor hun is. We kijken of er een goede match is.

04

Tweede gesprek

Hebben wij allebei het eerste gesprek als positief ervaren? Dan volgt er een tweede gesprek. Hier gaan we nog dieper in op de inhoud en leren we elkaar nog beter kennen.

05

Contract

We stemmen met je af wat onze arbeidsvoorwaarden zijn en welke mogelijkheden er zijn. Zodat je zo snel mogelijk met energie kunt starten!

Veelgestelde vragen

Hoe ziet het hybride werken eruit bij EDSN?

Bij een voltijd dienstverband word je twee dagen per week op kantoor verwacht, de rest van de dagen werk je vanuit huis.

Krijg ik een werktelefoon?

Je krijgt van ons geen mobiele telefoon, maar wel een simkaart. Wil je toch een telefoon aanschaffen? Dan kan je elke twee jaar maximaal 600 euro netto declareren voor een telefoon.

De vacature staat niet meer op de website. Kan ik nog solliciteren?

Als een vacature niet meer op de site staat, dan is deze hoogstwaarschijnlijk gesloten. Heb je toch interesse in die positie? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze recruiters. Wie weet kunnen we iets voor je betekenen of jouw cv voor een aantal maanden in onze portefeuille houden.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren kan in de twee parkeergarages bij ons kantoor, namelijk Hoek3 en Asch van Wijck.

Kan ik vier keer negen werken?

Het is zeker mogelijk om 36 uur te werken, bijvoorbeeld 4 om 5 dagen of iedere week een dagdeel vrij. Vier keer negen is op dit moment geen mogelijkheid.

Kan ik parttime werken?

Dit is afhankelijk van de functie. Binnen EDSN is deze keuze er zeker.

Hebben jullie een bedrijfsrestaurant?

Ja, er is een bedrijfsrestaurant en een snackcorner waar je losse broodjes, snacks en lekkere koffie kan halen.

Heb je een vraag? Saskia helpt je graag deze te beantwoorden

06 – 82 18 37 74
saskia
Element/Brand item/Energiestroom Copy