Over EDSN

Onze partners

In opdracht van de netbeheerders beheren en ontwikkelen wij onze systemen. Wij krijgen de opdracht en werken de nieuwe ontwikkeling samen met hun verder uit.

Samen bouwen aan de energiemarkt van de toekomst

Met een groeiend team van gedreven professionals en onze agile werkwijze werken wij samen met onze partners in de keten continu aan verbetering en vernieuwing van data-uitwisseling. Marktprocessen zoals het ophalen en verstrekken van (meet)data, het maken van datadoorsnedes (verrekenen) en registreren en muteren van aansluitdata maken wij dynamisch en flexibel.

De komende tijd staan we voor de uitdaging om nieuwe data services te ontwikkelen waarbij de eindklant steeds meer centraal komt te staan als eigenaar van de data. Denk hierbij aan faciliteren van vraagsturing in energieverbruik bij piek- en dalmomenten (flexibiliteit &  aggregators), meer vrijheid in keuzes met wie je ​je energie deelt (peer-to-peer)​ of de mogelijkheid om je eigen opgewekte energie en gebruik te optimaliseren door bijvoorbeeld met je zonnepanelen je auto op te laden op welke plek dan ook.

Regionale netbeheerders hebben de ambitie uitgesproken voor verdere centralisatie en uniformering van facilitering van de energiemarkt en te komen tot ‘virtueel één netbeheerder’. Met onze specialisatie helpen wij deze ambitie waar te maken. Samen bouwen aan de energiemarkt van de toekomst!

Word onderdeel van het team

Hier bén je het kloppende hart van de energietransitie. Expert op het gebied van datadiensten. Scherp, vakkundig en klantgericht. Met het lef om een complex en innovatief IT-landschap te betreden. De ontbrekende schakel tussen technologie en energie. Tussen vandaag en morgen. Met elkaar en betrokken. Dat is hoe wij het doen.

Spreekt deze cultuur je aan? Of heb je nog mooie ideeën? Ook die zijn welkom. Dus solliciteer snel!

Bekijk onze vacatures
Samen staan we sterker

Leer ons nog beter kennen

Werken in het hart van de energietransitie. Benieuwd naar onze werkwijze?

Cultuur

Onze cultuur maken we samen! Maar wat typeert ons?

Lees meer

Kennismaken

Wil je ons leren kennen? Dat kan!

Lees meer

Organisatie

Hoe werkt EDSN als organisatie?

Lees meer