Over EDSN

Onze cultuur

Onze cultuur maken we samen! Energiedata voor iedereen. Daar gaan en staan we voor. We werken elke dag aan de energiemarkt van de toekomst. Daar hebben we passie voor.

Onze kernwaarden helpen ons daarbij. Dit zijn waarden waar wij als medewerkers van EDSN voor staan. Wat betekenen deze waarden voor jou?

Cultuur maken we samen

Cultuur speelt een grote rol in onze organisatie. Daarom staan we graag stil bij onze cultuur. We organiseren regelmatig culture clubhouse sessies, waarbij we praten over de cultuur binnen EDSN. Daarnaast geven we elke medewerker de mogelijkheid om deel te nemen aan de ‘Energizers’, die we elk kwartaal aanbieden. In groepjes hebben we het over cultuur en staan we stil bij wat anders kan. We werken elke dag samen aan onze cultuur.

Samen

Samen betekent voor EDSN samen steeds beter. We zijn een netwerkorganisatie, betrokken bij elkaar én bij onze opdrachtgevers en partners. Want we geloven dat samen steeds beter een duurzaam resultaat voor onze eindklant betekent. Wij zijn IT- dienstverlener en staan voor robuuste, steeds betere processen van de vrije energiemarkt.

Bij EDSN betekent samen steeds beter ook luisteren naar elkaar, oog hebben voor de teams én het individu. Zo bouwen we samen aan een duurzaam lerende organisatie.

Gedreven

Wij zijn gedreven. Omdat we middenin de energietransitie werken, hebben we hebben elke dag een nieuwe uitdaging. Daarom hebben we gekozen voor de Agile werkwijze. Dit maakt ons wendbaar en flexibel, waarbij we onze doelen niet uit het oog verliezen.

Ieder kwartaal is er een tweedaagse Program Increment Planning voor de hele organisatie, waarbij we de werkzaamheden voor komend kwartaal vaststellen. Zo blijven we elkaar uitdagen om ieder kwartaal veel waarde te leveren voor onszelf en onze partners.

Professioneel

Professionaliteit is de sleutel voor ons succes. Wij weten wat er van ons wordt verwacht, en we verstaan ons vak: dat is professionaliteit. We zijn ons bewust van onze rol in het grotere geheel. We geloven dat persoonlijke professionele ontwikkeling de sleutel is voor ons succes. Professionaliteit laten we zien doordat we onze skills steeds weer verbeteren.

We zijn opbouwend kritisch, zelfreflectief en staan open voor feedback. Onze werkwijze is duidelijk en we spreken elkaar effectief aan.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid is onze basis. Wij zijn een betrouwbare partner, een voorspelbare partner. Collega, klant, stakeholder, je weet precies wat je aan ons hebt. Wij leveren kwaliteit, afspraak is afspraak. Dat kan alleen omdat we elkaar vertrouwen.

We zijn goed op elkaar afgestemd. Iedereen heeft een duidelijke rol met daarin ruimte om keuzes te maken. Dat noemen we open en transparant werken. Samen verantwoordelijkheid nemen voor het eindresultaat. Zo laten we de vrije energiemarkt beter functioneren, voor iedereen.

Verhalen vol energie van onze collega’s

Samen bouwen aan iets dat bijna niemand kent, maar waar iedereen mee te maken heeft. Meer uitdaging vind je nergens. In de markt zijn we de onmisbare schakel tussen technologie en energie. Maar wat vinden collega’s van hun werk bij EDSN en waar krijgen ze energie van?

Werk vol energie

Word onderdeel van het team

Hier bén je het kloppende hart van de energietransitie. Expert op het gebied van datadiensten. Scherp, vakkundig en klantgericht. Met het lef om een complex en innovatief IT-landschap te betreden. De ontbrekende schakel tussen technologie en energie. Tussen vandaag en morgen. Met elkaar en betrokken. Dat is hoe wij het doen.

Spreekt deze cultuur je aan? Of heb je nog mooie ideeën? Ook die zijn welkom. Dus solliciteer snel!

Bekijk onze vacatures
Samen staan we sterker

Leer ons nog beter kennen

Werken in het hart van de energietransitie. Benieuwd naar onze werkwijze?

Organisatie

Hoe werkt EDSN als organisatie?

Lees meer

Partners

Samen met onze partners zorgen we voor de meest optimale IT-infrastructuur.

Lees meer

Kennismaken

Wil je ons leren kennen? Dat kan!

Lees meer