Over EDSN

Op zoek naar een nieuwe baan?

Er zijn meer dingen die ons energie geven dan alleen het werk. We vinden het belangrijk dat jij bij EDSN op je plek zit én kan doorgroeien. Daarom bieden wij je een hoop extra’s. EDSN heeft geen CAO, maar heeft eigen arbeidsvoorwaarden. Dit maakt ons wendbaar om in te spelen op de veranderende behoeftes en ons aan te passen aan de huidige wensen en tijd.

Blijven leren

Een professional in de energiemarkt worden én blijven. Dat vinden we belangrijk bij EDSN. Daarom bieden we je een ruim opleidingsbudget en waardevolle opleidingsfaciliteiten. Of het nu gaat om opleidingen en cursussen of een interne sessies om te leren van elkaar; wij faciliteren dit graag zodat jij je kennis en vaardigheden up-to-date houdt.

Duurzaam reizen

Uiteraard inspireren we onze medewerkers graag om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Wij stimuleren dat je bewust kiest hoe je naar je werk reist en bieden verschillende mogelijkheden.

Afhankelijk van je functie kun je kiezen uit een reiskostenvergoeding, mobiliteitsbudget, een NS Businesscard en/of een leaseauto. Kies je vandaag voor het openbaar vervoer? Stap je liever op de fiets? Of besluit je om eens een dagje vanuit huis te werken? Dit kun je bij ons heel flexibel invullen.

Vakantie

Hard werken en hard genieten! Bij een 40-urige werkweek, heb je bij EDSN 6 weken vakantie per jaar.

Balans werk en privé

De plaats en tijd van werken kun je optimaal afstemmen met jouw collega’s. We streven naar twee dagen op kantoor en de rest remote werken. Zodat we een goede balans hebben.

Op ons kantoor heb je een ruime keuze aan werkplekken om te ontmoeten, samenwerken of juist geconcentreerd (alleen) te werken. Thuis kun je je werkplek met een vergoeding inrichten én je ontvangt een thuiswerkvergoeding voor je internet/wc-papier/koffie/thee. We hebben een goed ingerichte infrastructuur, die de mogelijkheid biedt om waar en wanneer dat handig is, samen te werken met collega’s op afstand. Dankzij deze flexibiliteit kun jij het beste uit jezelf halen, beter samenwerken, meer werkplezier hebben en een goede balans tussen werk en privé houden.

Korting op verzekeringen

Ook jouw toekomst krijgt volle aandacht. Daarom betaalt EDSN 80% van je pensioenpremie. Naast je ouderdomspensioen is ook het nabestaandenpensioen en een arbeidsongeschiktheidspensioen geregeld. Bovendien betalen we een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor je.

Als je gebruik maakt van ons collectieve zorgverzekeringscontract bij Zilveren Kruis Achmea, krijg je 15% korting op de aanvullende verzekering. Bij een aanvullende verzekering ontvang je bovendien een bruto tegemoetkoming van 240 euro. Over een ongevallenverzekering hoef je je niet druk te maken; EDSN heeft voor alle medewerkers een collectieve ongevallenverzekering afgesloten.

Samen staan we sterker

Leer ons nog beter kennen

Werken in het hart van de energietransitie. Benieuwd naar onze werkwijze?

Cultuur

Onze cultuur maken we samen! Maar wat typeert ons?

Lees meer

Partners

Samen met onze partners zorgen we voor de meest optimale IT-infrastructuur.

Lees meer

Kennismaken

Wil je ons leren kennen? Dat kan!

Lees meer