Uitstekend werkgeverschap

World-class Workplace

EDSN is uitgeroepen tot World-class Workplace 2023-2024. Dit keurmerk wordt door Effectory alleen toegekend aan organisaties die door hun eigen medewerkers bovengemiddeld hoog worden gewaardeerd op het gebied van goed werkgeverschap. Daar zijn we ontzettend trots op!

EDSN is uitgeroepen tot World-class Workplace
Toegewijd aan onze mensen

Medewerker centraal

In september 2023 hebben we in samenwerking met Effectory een organisatie brede survey gehouden. Onze medewerkers beoordeelden in deze enquête hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van EDSN. Op basis van dat onderzoek is EDSN uitgeroepen tot World-class Workplace (voorheen Beste Werkgevers), omdat onze score boven de Nederlandse benchmark ligt. 

Dit keurmerk onderstreept dat we toegewijd zijn aan onze mensen. Eén van onze kernwaarden is niet voor niets ‘Samen’. Ons uitgangspunt is om op een constructieve wijze samen te werken voor het gemeenschappelijk belang. Met een open blik en met respect voor elkaar. Dit keurmerk is daar een mooie bevestiging van. Ook de feedback en verbeterpunten uit de survey vinden we ontzettend belangrijk. Dat gebruiken we om te luisteren, te leren en samen de organisatie te verbeteren. 

Over World-Class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. 

Ook werken bij een goede werkgever?

Wij jij ook werken bij een organisatie waar geluisterd wordt naar de medewerkers? En waar je een directe bijdrage levert aan de energietransitie? Kom werken bij EDSN: een World-class Workplace!

Ontdek EDSN. We hebben verschillende vacatures openstaan.

Bekijk vacatures
Samen staan we sterker

Leer ons nog beter kennen

Werken in het hart van de energietransitie. Benieuwd naar onze werkwijze?

Cultuur

Onze cultuur maken we samen! Maar wat typeert ons?

Lees meer

Partners

Samen met onze partners zorgen we voor de meest optimale IT-infrastructuur.

Lees meer

Kennismaken

Wil je ons leren kennen? Dat kan!

Lees meer

Kopje koffie? Kom een keer langs voor een kennismaking

Ja graag!
Element/Brand item/Energiestroom Copy
Element/Brand item/Energiestroom Copy 2