IT & Data

We bouwen elke dag aan onze IT-systemen. Voor vandaag, voor de toekomst. Zo maken we de energietransitie waar. Daar hebben we jou voor nodig. We beschikken over zoveel energiedata en er komt steeds meer bij. Maar hoe zorgen we dat we dat aankunnen? We werken met de nieuwste technologieën, zoals Kotlin, Java 17 en we werken in de cloud op AWS. Er moet voor de energietransitie, denk congestie op het net, een hoop ontwikkeld worden. Zodat we kunnen bouwen aan een duurzame toekomst. Wij bieden jou de kans om hier onderdeel van te zijn, jezelf uit te dagen en je te ontwikkelen.

Wat houdt het vakgebied in?

Meewerken aan een duurzame toekomst

Om alle data te kunnen absorberen en beschikbaar te maken voor de energietransitie, hebben we een goede IT-infrastructuur nodig. Er moet voor de energietransitie, denk aan congestie op het net, een hoop ontwikkeld worden. Zodat we kunnen bouwen aan een duurzame toekomst. Wij bieden jou de kans om hier onderdeel van te zijn, jezelf uit te dagen en je te ontwikkelen.

Werk met inzicht door Data

Werk vol energie

Yun: “Met de toenemende complexiteit en digitalisering in de energiemarkt wordt het steeds belangrijker dat we met elkaar de potentie van data goed benutten. Dat vraagt om meer samenwerking en innovatie op het gebied van datadiensten, waarbij we focus houden op onze eindklant: de consument en (groot)zakelijke energieafnemers.”

Quincy: ‘Ik denk dat we in de toekomst ook functionaliteiten en nieuwe oplossingen gaan ontwikkelen waar consumenten meer van merken. Bijvoorbeeld dat ze meer inzicht krijgen tot hun data wat afkomstig is uit onze systemen.’

Verhalen vol energie van onze collega’s

Samen bouwen aan iets dat bijna niemand kent, maar waar iedereen mee te maken heeft. Meer uitdaging vind je nergens In de markt zijn we de onmisbare schakel tussen technologie en energie. Wat vinden collega’s van hun werk bij EDSN en waar krijgen ze energie van?

Werk vol energie

Heb je een vraag? Saskia helpt je graag deze te beantwoorden

06- 82183774
Element/Brand item/Energiestroom Copy