Staf & Support

Ondersteun de operatie. Zodat zij goed kunnen werken. Van financial controller tot project management ondersteuner.

Wat houdt het vakgebied in?

Meewerken aan een duurzame toekomst

Een IT-infrastructuur voor de energiemarkt. Heel veel data. Daar kunnen we goed hulp bij gebruiken. De beste ondersteuning van projecten, een duidelijk inkoopproces, heldere communicatie of ontwikkeling van onze medewerkers. Daar hebben we jou voor nodig, om zo de markt goed te faciliteren.

Vacatures binnen Staf & Support

Er is genoeg te doen! Kan jij niet wachten om een bijdrage te leveren en onze business zo goed mogelijk te ondersteunen?

Werk vol energie

WERK MET IMPACT VOOR ALLE NEDERLANDERS

Jeroen: ‘Ik zeg wel eens: als wij het goed doen, dan merkt niemand daar wat van. De klant is tevreden als hij nergens last van heeft. Automatische processen heten niet voor niets zo, die moeten gewoon lopen. Dus als een klant geen idee heeft wie of wat EDSN is, dan doen we het eigenlijk goed. Soms lees je een review terug van een consument die tevreden is met zijn leverancier. En natuurlijk heeft zo’n leverancier het dan goed gedaan. Maar wat de klant dan niet weet, is dat EDSN ervoor heeft gezorgd dat die leverancier de juiste informatie heeft gekregen van de vorige leverancier, op het juiste moment.”

Laura: “Zouden wij er niet zijn, dan zouden er allemaal decentrale systemen zijn. Wij spelen een belangrijke rol in de datavoorziening; we brengen al die informatie samen. Ook belangrijk: met de gegevens die we bij EDSN beheren, kunnen we bijdragen aan ontwikkelingen die nodig zijn in de markt. En kunnen we bijvoorbeeld snel inspelen op wat er nu voor de energietransitie nodig is. De markt zal groter worden, en EDSN zal groter worden. Daar moeten we onze diensten op aanpassen. En dat betekent dat we onze werkwijze zullen moeten aanpassen – ook intern. Want hoe groter je wordt, hoe belangrijker processen worden. PMO is de plek waar het totaaloverzicht wordt bewaard en waar de samenhang wordt bewaakt.”

Verhalen vol energie van onze collega’s

Samen bouwen aan iets dat bijna niemand kent, maar waar iedereen mee te maken heeft. Meer uitdaging vind je nergens In de markt zijn we de onmisbare schakel tussen technologie en energie. Wat vinden collega’s van hun werk bij EDSN en waar krijgen ze energie van?

Werk vol energie

Heb je een vraag? Saskia helpt je graag deze te beantwoorden

06- 82183774
Element/Brand item/Energiestroom Copy