Traineeship

Een traineeship: leer én ontdek wat jou interesseert!

Wat houdt het vakgebied in?

Meewerken aan een duurzame toekomst

Heb je je studie afgerond of overweeg je een carrièreswitch en weet je nog niet exact wat je wilt gaan doen? Dan is een traineeship bij EDSN echt iets voor jou. Collega’s Ryan en Richard zijn een paar jaar geleden gestart met een traineeship en werken inmiddels bij EDSN. Hoe hebben zij het traineeship ervaren en waar krijgen ze energie van?

Vacatures binnen de EDSN Traineeship

Er is genoeg te doen! Kan jij niet wachten om een bijdrage te leveren en onze business zo goed mogelijk te ondersteunen?

Werk vol energie

Werk aan verschillende opdrachten

Ryan: Ik ben begonnen als trainee bij EDSN. Ik deed de opleiding Business IT & Management, een brede opleiding en had nog geen duidelijk beeld wat ik wilde doen. Ik werd gewezen op de mogelijkheid van het traineeship binnen EDSN, waarin ik de mogelijkheid had om mee te draaien met verschillende afdelingen binnen de organisatie. Dat was perfect, want zo kon ik kennis maken met verschillende facetten van het werk en ontdekken wat nou ‘mijn ding’ is.

Richard: Tijdens mijn afstudeerstage heb ik voor een klein bouwbedrijf de automatisering opgezet. Ik deed de HBO opleiding Business IT & Management. Het was leerzaam, maar niet mijn type bedrijf en sector. En zo kwam ik in aanraking met het traineeship van EDSN. Er stond een reeks aan verschillende opdrachten open. De insteek was om meerdere opdrachten te gaan vervullen, zodat je goed kunt ontdekken wat bij jou past. Dat zag ik als een mooie kans om kennis te maken met EDSN en de energiesector.

Verhalen vol energie van onze collega’s

Samen bouwen aan iets dat bijna niemand kent, maar waar iedereen mee te maken heeft. Meer uitdaging vind je nergens In de markt zijn we de onmisbare schakel tussen technologie en energie. Wat vinden collega’s van hun werk bij EDSN en waar krijgen ze energie van?

Werk vol energie

Heb je een vraag? Saskia helpt je graag deze te beantwoorden

06- 82183774
Element/Brand item/Energiestroom Copy