Verhalen vol energie

Geslaagde Developer Day bij EDSN

Een dag voor en door developers. Met een inspirerende keynote, inhoudelijke workshops en sessies om elkaar beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Dat is Developer Day bij EDSN! Begin juni was de eerste editie van dit evenement en dat was een groot succes.

Engineering community samen

Stephen Oostenbrink is Chief Technology Officer bij EDSN en is enthousiast over de organisatie van deze dag: “Het is gaaf om de hele engineering community samen te zien. Het is belangrijk om te bouwen aan een sterke engineering cultuur binnen EDSN.”

Developer Day is georganiseerd door het kernteam van de DevOps Community of Practice. Dit kernteam bestaat uit vier betrokken developers: Ron, Aris, Marcel en Eimar. Binnen de Community of Practice komen de developers van alle teams en afdelingen samen om ervaring en kennis te delen. Soms is dat in korte sessies, nu voor het eerst tijdens een hele dag. Kernteamlid Ron benadrukt de waarde van deze dag: ‘Het is mooi om te zien hoe ons werk van de afgelopen maanden uiteindelijk geleid heeft tot een EDSN Developer Day!’

Het is gaaf om de hele engineering community samen te zien.

Stephen Oostenbrink, CTO EDSN

Innovatie en inspiratie

De dag begon met een keynote van Reindrich Geerman, Head of Technology bij Albert Heijn. Hij nam de zaal mee hoe de grootste supermarktketen van Nederland de transitie maakte naar een engineering first bedrijf. Vervolgens deelde Stephen Oostenbrink als CTO de engineering visie vanuit EDSN.

Om elkaar beter te leren kennen, deden alle teams een voorstelrondje. Hierin vertelden de teams kort iets over henzelf en hoe zij bijdragen aan de gezamenlijke doelen van EDSN. Na de lunch gingen de developers met vier verschillende onderwerpen aan de slag tijdens een workshopronde. Onder andere over het opzetten van je eigen AWS-account, een Security Challenge en de best practices van Cloud Native werken.

Tussen alle sessies door waren er ook Open Spaces om zelf onderwerpen in te brengen. Dit leverde interessante gesprekken op, zoals over het toepassen van hexagonal architecture en de toekomst van front-ends binnen EDSN.

De dag werd afgesloten met een gezellige borrel. Nog even napraten en inspiratie uitwisselen. Kortom, een geslaagde eerste editie van Developer Day bij EDSN.

Bekijk de aftermovie!

Even sfeerproeven van deze dag? Bekijk hiernaast de aftermovie waarin collega’s Aris, Sander en Rosanne iets meer vertellen over hun werk als developer bij EDSN. Stephen vertelt als CTO meer over zijn visie over de dag.

Verhalen vol energie van onze collega’s

Samen bouwen aan iets dat bijna niemand kent, maar waar iedereen mee te maken heeft. Meer uitdaging vind je nergens In de markt zijn we de onmisbare schakel tussen technologie en energie. Wat vinden collega’s van hun werk bij EDSN en waar krijgen ze energie van?

Vakgebieden

Alle vakgebieden

Traineeship

Leer én ontdek wat jou interesseert. Je gaat aan de slag voor verschillende onderdelen binnen onze organisatie.

vacatures Meer info

IT & Data

Ken jij de nieuwste technologieën zoals Kotlin, Java 17 en AWS? Krijg je enerige van het ontwikkelen van onze IT-sy…

vacatures 32 Meer info

Staf & Support

Ondersteun de operatie. Zodat zij goed kunnen werken. Van financial controller tot project management ondersteuner.

vacatures Meer info
Samen staan we sterker

Leer ons nog beter kennen

Werken in het hart van de energietransitie. Benieuwd naar onze werkwijze?

Cultuur

Onze cultuur maken we samen! Maar wat typeert ons?

Lees meer

Partners

Samen met onze partners zorgen we voor de meest optimale IT-infrastructuur.

Lees meer

Organisatie

Hoe werkt EDSN als organisatie?

Lees meer

Kopje koffie? Kom een keer langs voor een kennismaking

Ja graag!
Element/Brand item/Energiestroom Copy
Element/Brand item/Energiestroom Copy 2

Veelgestelde vragen

Hoe ziet het hybride werken eruit bij EDSN?

Bij een voltijd dienstverband word je twee dagen per week op kantoor verwacht, de rest van de dagen werk je vanuit huis.

Krijg ik een werktelefoon?

Je krijgt van ons geen mobiele telefoon, maar wel een simkaart. Wil je toch een telefoon aanschaffen? Dan kan je elke twee jaar maximaal 600 euro netto declareren.

De vacature staat niet meer op de website. Kan ik nog solliciteren?

Als een vacature niet meer op de site staat, dan is deze hoogstwaarschijnlijk gesloten. Heb je toch interesse in die positie? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze recruiters. Wie weet kunnen we iets voor je betekenen of jouw cv voor een aantal maanden in onze portefeuille houden.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren kan in twee parkeergarages, namelijk bij Hoek3 of de parkeergarage Asch van Wijck.

Kan ik vier keer negen werken?

Het is zeker mogelijk om 36 uur te werken, bijvoorbeeld 4 om 5 dagen of iedere week een dagdeel vrij. Vier keer negen is op dit moment geen mogelijkheid.

Kan ik parttime werken?

Dit is afhankelijk van de functie. Binnen EDSN is deze keuze er zeker.

Hebben jullie een bedrijfsrestaurant?

In ons pand zit een bedrijfsrestaurant, die voor alle bedrijven in ons pand toegankelijk zijn. Deze is tijdens de lunch geopend.