Verhalen vol energie

Annelies aan het woord

In het kader van Internationale Vrouwendag hebben we een aantal vrouwelijke EDSN’ers geïnterviewd! We laten zien hoe zij zich hebben ontwikkeld bij EDSN en wat werken bij EDSN zo leuk maakt.

Werk met ruimte voor ontwikkeling

Naam: Annelies van Keulen

Functie: Business Integratie Specialist

Werkzaam bij EDSN sinds: 2014

Ze begon als functioneel beheerder maar stapte al snel over naar informatiemanagement, waar ze aan de slag ging als Business Integratie Specialist (BIS). “Ik ben zo blij dat EDSN mij deze ruimte heeft gegeven. Alle berichten die van en naar EDSN gaan, ontwerpen en beheren wij. Stel, je wilt als leverancier een nieuwe meterstand doorgeven of een klant aanmelden op de aansluiting, dan wordt deze melding met behulp van zo’n berichtje naar het Centraal Aansluitingenregister (C-AR) gestuurd.

Op dit moment heeft EDSN meer dan 140 verschillende berichten beschikbaar, ook wel business services genoemd. Wij zorgen ervoor dat al deze services betrouwbaar en voorspelbaar zijn. Ze zijn gebaseerd op één internationaal model. Hierdoor weet de markt wat ze kan verwachten en dat is fijn voor alle partijen.”   

De droge cijfers die achter haar werk schuilgaan maken Annelies ongekend trots. Vorig jaar wisselde EDSN alleen al in het C-AR maar liefst 3,9 miljard berichten uit. Bijna vier miljard berichten waarmee alle spelers op de energiemarkt met elkaar verbonden zijn. “Om een idee te geven: zes jaar geleden was dat nog een half miljard. En het gaat gewoon goed! EDSN kan het allemaal aan en ontwikkelt mee.”

Werk elke dag anders

“Door Agile te werken, kunnen we grote vraagstukken opsplitsen in kleine stukjes. Het is een dynamische manier van werken die perfect past bij de markt. En, ook niet onbelangrijk, bij mij. Het is zo veelzijdig; geen dag is hetzelfde. Wat ik boeiend vind, is de afwisseling tussen grote en kleine projecten. Soms ben je met iets volkomen nieuws bezig, of moeten er flinke aanpassingen gedaan worden, en het volgende moment ben je juist weer bezig met een kleine, overzichtelijke vraag die zo is opgelost.”

Verhalen vol energie van onze collega’s

Samen bouwen aan iets dat bijna niemand kent, maar waar iedereen mee te maken heeft. Meer uitdaging vind je nergens In de markt zijn we de onmisbare schakel tussen technologie en energie. Wat vinden collega’s van hun werk bij EDSN en waar krijgen ze energie van?

Vakgebieden

Alle vakgebieden

Traineeship

Leer én ontdek wat jou interesseert. Je gaat aan de slag voor verschillende onderdelen binnen onze organisatie.

vacatures Meer info

IT & Data

Ken jij de nieuwste technologieën zoals Kotlin, Java 17 en AWS? Krijg je enerige van het ontwikkelen van onze IT-sy…

vacatures 32 Meer info

Staf & Support

Ondersteun de operatie. Zodat zij goed kunnen werken. Van financial controller tot project management ondersteuner.

vacatures Meer info
Samen staan we sterker

Leer ons nog beter kennen

Werken in het hart van de energietransitie. Benieuwd naar onze werkwijze?

Cultuur

Onze cultuur maken we samen! Maar wat typeert ons?

Lees meer

Partners

Samen met onze partners zorgen we voor de meest optimale IT-infrastructuur.

Lees meer

Organisatie

Hoe werkt EDSN als organisatie?

Lees meer

Kopje koffie? Kom een keer langs voor een kennismaking

Ja graag!
Element/Brand item/Energiestroom Copy
Element/Brand item/Energiestroom Copy 2

Veelgestelde vragen

Hoe ziet het hybride werken eruit bij EDSN?

Bij een voltijd dienstverband word je twee dagen per week op kantoor verwacht, de rest van de dagen werk je vanuit huis.

Krijg ik een werktelefoon?

Je krijgt van ons geen mobiele telefoon, maar wel een simkaart. Wil je toch een telefoon aanschaffen? Dan kan je elke twee jaar maximaal 600 euro netto declareren.

De vacature staat niet meer op de website. Kan ik nog solliciteren?

Als een vacature niet meer op de site staat, dan is deze hoogstwaarschijnlijk gesloten. Heb je toch interesse in die positie? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze recruiters. Wie weet kunnen we iets voor je betekenen of jouw cv voor een aantal maanden in onze portefeuille houden.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren kan in twee parkeergarages, namelijk bij Hoek3 of de parkeergarage Asch van Wijck.

Kan ik vier keer negen werken?

Het is zeker mogelijk om 36 uur te werken, bijvoorbeeld 4 om 5 dagen of iedere week een dagdeel vrij. Vier keer negen is op dit moment geen mogelijkheid.

Kan ik parttime werken?

Dit is afhankelijk van de functie. Binnen EDSN is deze keuze er zeker.

Hebben jullie een bedrijfsrestaurant?

In ons pand zit een bedrijfsrestaurant, die voor alle bedrijven in ons pand toegankelijk zijn. Deze is tijdens de lunch geopend.