Verhalen vol energie

Joanneke aan het woord

In het kader van Internationale Vrouwendag hebben we een aantal vrouwelijke EDSN’ers geïnterviewd! We laten zien hoe zij zich hebben ontwikkeld bij EDSN en wat werken bij EDSN zo leuk maakt.

Trots op het werk

Bijdragen aan verduurzaming

Naam: Joanneke  

Functie: Scrum Master  

Werkzaam sinds: 2014 

Voordat Joanneke in 2014 begon bij EDSN, werkte ze als projectcoördinator voor een internationale softwareorganisatie. “Ik werkte op de automatische piloot. Er was voor mij te weinig uitdaging. Wat ik wilde was een baan bij een bedrijf waar ik echt iets neer kon zetten. Onderdeel zijn van grote veranderingen. EDSN was op dat moment vol aan het groeien, er was net een reorganisatie geweest en het bedrijf wilde het helemaal anders gaan doen. Na mijn sollicitatiegesprek was ik ontzettend enthousiast; dit was precies wat ik zocht. Het mooie is dat de dynamiek die ik in 2014 zocht, al die jaren is gebleven.”

Werk aan verduurzaming 

Hoewel ze minder op de inhoud zit en niet direct bezig is met het ontwikkelen van nieuwe diensten, vindt Joanneke het belangrijk dat ze met haar werk bijdraagt aan verduurzaming. “We maken wat dat betreft waardevolle stappen. EDSN is voor de buitenwereld redelijk onzichtbaar, maar toch is wat wij doen belangrijk voor een duurzame planeet. De consument heeft ook baat bij ons werk. Als iemand vraagt wat ik doe, dan zeg ik altijd dat wij ervoor zorgen dat je in Nederland zo snel en makkelijk kunt overstappen. Ik vertel er dan ook bij, dat dit in het buitenland heel anders is.” 

Werk met trots 

Wat dat betreft mag de organisatie zich nog meer profileren, vindt Joanneke: “EDSN is een leuk bedrijf om voor te werken en dat mogen we best wel wat meer laten zien. Uiteindelijk draait alles om de werknemers, dat is zo’n waardevol bezit. Goed personeel wordt steeds belangrijker naarmate we groeien. Acht jaar geleden begon ik met een kleine groep en inmiddels heb ik meer dan driehonderd collega’s. Toch is het EDSN-DNA al die tijd intact gebleven. Iedereen die hier werkt is gedreven. Ze willen samenwerken én zijn transparant in wat ze doen.”  Joanneke is trots op de groei van EDSN: “We zijn altijd trots geweest op wat we doen maar ik denk dat we het steeds meer durven te tonen. Zelf ben ik ook blij met de kansen die ik krijg en het enthousiasme van mijn collega’s inspireert mij, evenals de openheid van de directie. Het gaat hier om wat je doet en wie je bent, niet om je functietitel.” 

Verhalen vol energie van onze collega’s

Samen bouwen aan iets dat bijna niemand kent, maar waar iedereen mee te maken heeft. Meer uitdaging vind je nergens In de markt zijn we de onmisbare schakel tussen technologie en energie. Wat vinden collega’s van hun werk bij EDSN en waar krijgen ze energie van?

Vakgebieden

Alle vakgebieden

Traineeship

Leer én ontdek wat jou interesseert. Je gaat aan de slag voor verschillende onderdelen binnen onze organisatie.

vacatures Meer info

IT & Data

Ken jij de nieuwste technologieën zoals Kotlin, Java 17 en AWS? Krijg je enerige van het ontwikkelen van onze IT-sy…

vacatures 32 Meer info

Staf & Support

Ondersteun de operatie. Zodat zij goed kunnen werken. Van financial controller tot project management ondersteuner.

vacatures 2 Meer info
Samen staan we sterker

Leer ons nog beter kennen

Werken in het hart van de energietransitie. Benieuwd naar onze werkwijze?

Cultuur

Onze cultuur maken we samen! Maar wat typeert ons?

Lees meer

Partners

Samen met onze partners zorgen we voor de meest optimale IT-infrastructuur.

Lees meer

Organisatie

Hoe werkt EDSN als organisatie?

Lees meer

Kopje koffie? Kom een keer langs voor een kennismaking

Ja graag!
Element/Brand item/Energiestroom Copy
Element/Brand item/Energiestroom Copy 2

Veelgestelde vragen

Hoe ziet het hybride werken eruit bij EDSN?

Bij een voltijd dienstverband word je twee dagen per week op kantoor verwacht, de rest van de dagen werk je vanuit huis.

Krijg ik een werktelefoon?

Je krijgt van ons geen mobiele telefoon, maar wel een simkaart. Wil je toch een telefoon aanschaffen? Dan kan je elke twee jaar maximaal 600 euro netto declareren.

De vacature staat niet meer op de website. Kan ik nog solliciteren?

Als een vacature niet meer op de site staat, dan is deze hoogstwaarschijnlijk gesloten. Heb je toch interesse in die positie? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze recruiters. Wie weet kunnen we iets voor je betekenen of jouw cv voor een aantal maanden in onze portefeuille houden.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren kan in twee parkeergarages, namelijk bij Hoek3 of de parkeergarage Asch van Wijck.

Kan ik vier keer negen werken?

Het is zeker mogelijk om 36 uur te werken, bijvoorbeeld 4 om 5 dagen of iedere week een dagdeel vrij. Vier keer negen is op dit moment geen mogelijkheid.

Kan ik parttime werken?

Dit is afhankelijk van de functie. Binnen EDSN is deze keuze er zeker.

Hebben jullie een bedrijfsrestaurant?

In ons pand zit een bedrijfsrestaurant, die voor alle bedrijven in ons pand toegankelijk zijn. Deze is tijdens de lunch geopend.